Fem servir cookies per oferir els nostres serveis, optimitzar l'experiència d'ús de la nostra web i analitzar els hàbits de navegació dels nostres usuaris amb fins de millora i personalització dels nostres continguts i publicitat. Pot desactivar les cookies. En seguir navegant sense fer-ho, autoritza l'ús de les mateixes. Més informació sobre les cookies aquí

L´esclata-sang a les Illes Balears. Cuina, medi ambient i tradició

El passat mes de desembre, en Samuel Pinya, en col·laboració amb en Toni Pinya (cuiner) i en Joan Carles Salom (micòleg) varen publicar el llibre \\\"L´esclata-sang a les Illes Balears. Cuina, medi ambient i tradició\\\". 

El llibre publicat per Lleonard Muntaner Editor, és una monografia sobre l\\\\\\\'esclata-sang com a principal espècie de bolet comestible de la nostra comunitat. 

Us recomanam aquest llibre, no només pel seu contingut en micologia, sinó perquè també aborda informació des del punt de vista gastronòmic i cultural, i esdevé una obra obligada per a tots els amants al bolets. 

Fes-te Col.laborador



Més info

Entitats Col.laboradores

  • Obra Social Sa Nostra
  • Consell Insular de Mallorca
  • Obra Social La Caixa
  • Universitat de les Illes Balears
  • Conselleria de Medi Ambient
  • Associació per a la Conservació de la Biodiversitat de Calvià
  • Associació Cultural Bany·Al·Bahar
  • IES Bendinat

Contacta amb nosaltres

Nom
Cognoms
Mail
Municipi
Assumpte
Contingut
Contactar amb